B&P: Huisstijl

Een leuke uitdaging werd ons geboden door combinatie B&P boomkwekerijen. Een bedrijf met al een lang gevestigde herkenbaarheid naar hun klanten. B&P is een boomkwekerij die uiteraard niet alleen bomen kweekt, maar ze ook verscheept naar een groot aantal internationale locaties.  

De opdracht

Er werd gezocht naar een vernieuwing van het logo en de bijhorende huisstijl. Een unieke toevoeging gerelateerd aan de boom- en plantenindustrie, zonder dat daarbij de herkenbaarheid van het originele logo verloren ging. Dit leidde tot een upgrade met een uitwerking in de huisstijl in 6 talen. Het resultaat stelt ons, en gelukkig ook de klant, erg tevreden!

Referenties

Storm Media is een fijne, laagdrempelige partner op het gebied van Social Media en Design. Niets is te veel en ze proberen op diverse fronten mee te denken. Contact verloopt snel en direct. Leuke frisse ideeën. Ons hebben ze geholpen bij het ontwikkelen van het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl (o.a. website, briefpapier en brochures). De opdracht was: vernieuwen en toch herkenbaar blijven. Dit is naar onze mening zeer geslaagd. Kortom: Betaalbaar en professioneel!

OVERIGE CASES

Bekijk hier alle andere cases van deze klantTerug naar het overzicht
Samen met ons een
project starten?

Ja, graag!