Crum Sierbestrating: Huisstijl

Crum Sierbestrating is een bedrijf dat in de regio bekend staat om haar kwaliteit en hoge servicegraad. Zij begeven zich al jaren in de sierbestrating branche en kwam bij ons met de vraag om hun uitstraling te verfrissen. Het logo was al die tijd hetzelfde gebleven en de frisse wind die door de organisatie waaide was toe aan een nieuwe uitstraling, passend bij deze tijd.

De opdracht

Uiteraard startend bij een aanpassing of vernieuwing van het logo, om van daaruit de hele huisstijl opnieuw uit te rollen. Een project waarbij het hele team is ingezet om een nieuw logo te creëren waarbij het opvallende en unieke icoon een belangrijke rol speelt. Ontzettend tof om te zien dat dit logo zich nu uitstekend profileert in de variërende offline en online elementen van een sierbestratingsbedrijf: van krantenadvertenties en kledingbedrukking tot website.

OVERIGE CASES

Bekijk hier alle andere cases van deze klant

REFERENTIE

“Het frisse team van Storm Media heeft voor ons een nieuw logo en nieuwe huisstijl ontwikkeld. Wij zijn erg blij met onze nieuwe stijl en Storm Media verzorgt nog steeds al onze reclame-uitingen.”Terug naar het overzicht
Samen met ons een
project starten?

Ja, graag!