Chanelle Duitscher

Chanelle is al sinds 2017 een vaste waarde in het team Storm Media. Inmiddels is Chanelle verantwoordelijk voor bijna alle taken binnen het reclamebureau. Van design tot fototografie! En inmiddels ook een YouTube personality.. 😉

Stijn Uijterlinde

Tijdens zijn studie Bedrijfseconomie is zijn (niet echt logische) hobby ontstaan: grafisch ontwerp en het produceren van video’s. Zijn toegevoegde waarde zit in het ontwikkelen van huisstijlen, vormgeving van uitingen en de productie van video’s en tunes.

Demi Brandenbarg

Demi is sinds 2021 nieuw bij Storm Media! Ze heeft haar grafische opleiding succesvol afgerond en kan dit nu in de praktijk gebruiken. Ze is mede verantwoordelijk voor de designs en fotografie binnen Storm Media.

Joep Cornelissen

Joep is stagiair bij Storm Media! Hij volgt de studie mediavormgeving en doet bij ons werkervaring op. Joep is verantwoordelijk voor de social media en andere designs.

Tom de Kat

Sinds 2014 de trotse eigenaar van Storm Media. Na een periode van 4 jaar in een prachtig kantoor in Elst, zijn we nu gevestigd in ons eigen pand in Randwijk. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een full-service reclamebureau met een veelzijdig en flexibel team.

Werken bij Storm Media?

Stuur je motivatie, CV en portfolio naar solliciteren@storm.media

Een veelzijdig reclamebureau in Randwijk

Laat je website omtoveren tot een interactieve beleving van deze tijd. Geef je huidige logo een unieke en frisse twist. Zorg voor herkenbaarheid op het gebied van marketing op elk vlak. Klop bij ons aan voor bedrijfsfotografie en videografie op maat. Laat je adviseren en aarzel niet om de stap te zetten naar grafische stabiliteit binnen je bedrijf!

Vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.