Bomenbezorgd.nl

Design, Foto & video, Marketing

Bomenbezorgd.nl is een webshop waarbij Storm Media intensief betrokken is. De volledige huisstijl, logo design, website en het drukwerk zijn verzorgd door Storm Media. Tot op heden worden deze marketing technische werkzaamheden doorgezet. Wekelijks worden er updates geplaatst op de sociale kanalen van Bomenbezorgd.nl en wordt de website voorzien van nieuwe foto’s en up-to-date informatie.

Crum Sierbestrating

Design, Foto & video, Website

Crum Sierbestrating is een bedrijf dat in de regio bekend staat om haar kwaliteit en hoge servicegraad. Zij begeven zich al jaren in de sierbestrating branche en kwamen bij ons met de vraag om hun uitstraling te verfrissen. Het logo was verouderd en de frisse wind die door de organisatie waait was toe aan een nieuwe uitstraling, passend bij deze tijd. Inmiddels zijn er binnen de samenwerking met Storm Media meerdere stappen gezet: radioreclames, TV reclames, fotografie, en verschillende offline en online uitingen zijn gerealiseerd.

Allure Hair & Beauty

Design, Foto & video, Website

Een frisse hair & beautysalon in het centrum van Elst. We hebben samen met deze klant het hele bedrijf in een nieuw jasje mogen steken. Van een nieuw logo en bijpassende huisstijl tot en met de website.

Een veelzijdig reclamebureau in Randwijk

Laat je website omtoveren tot een interactieve beleving van deze tijd. Geef je huidige logo een unieke en frisse twist. Zorg voor herkenbaarheid op het gebied van marketing op elk vlak. Klop bij ons aan voor bedrijfsfotografie en videografie op maat. Laat je adviseren en aarzel niet om de stap te zetten naar grafische stabiliteit binnen je bedrijf!

Vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.