Optimezers

Design, Foto & video, Website

Optimezers is een bedrijf dat zich bevindt binnen de ICT-dienstverlening. Zij waren opzoek naar een vernieuwing van het logo, passend bij de professionele en moderne oplossingen die zij bieden. Om dit te realiseren hebben wij een icoon ontworpen vanuit het woord 'Optimezers' in combinatie met een symbolische 'weg omhoog'.

Unlimited Living

Design, Foto & video, Website

Unlimited is een jong bedrijf dat is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van interieur accessoires. Op de webshop staat een gelimiteerd en exclusief aanbod van bijzondere producten. Ongelimiteerd en gelimiteerd tegelijk.
Dit is ook wat wij willen uitstralen met het logo en de huisstijl. Een toegangelijk uitstraling, maar tegelijkertijd met een exclusief randje. Voor Unlimited Living hebben wij het logo, de huisstijl en de webshop mogen verzorgen!

Den Hartog

Design, Foto & video, Website

De opdracht voor Den Hartog was kort maar simpel: een verfrissing van de huisstijl inclusief een nieuw logo. Daarnaast was het ook een taak om beter in beeld te brengen dat Den Hartog meer is dan alleen een makelaar. Den Hartog heeft een breed aanbod van financiele diensten zoals makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Om deze reden is de huisstijl ook volledig doorgetrokken in een nieuwe website.

Een veelzijdig reclamebureau in Randwijk

Laat je website omtoveren tot een interactieve beleving van deze tijd. Geef je huidige logo een unieke en frisse twist. Zorg voor herkenbaarheid op het gebied van marketing op elk vlak. Klop bij ons aan voor bedrijfsfotografie en videografie op maat. Laat je adviseren en aarzel niet om de stap te zetten naar grafische stabiliteit binnen je bedrijf!

Vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.