Unlimited Living

Unlimited is een jong bedrijf dat is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van interieur accessoires. Op de webshop staat een gelimiteerd en exclusief aanbod van bijzondere producten. Ongelimiteerd en gelimiteerd tegelijk.
Dit is ook wat wij willen uitstralen met het logo en de huisstijl. Een toegangelijk uitstraling, maar tegelijkertijd met een exclusief randje. Voor Unlimited Living hebben wij het logo, de huisstijl en de webshop mogen verzorgen!

De website

De sfeer van het logo en de huisstijl is vertaald naar de webshop. De bezoekers krijgen een impressie van het bedrijf en zien welke producten er worden verkocht. Het is belangrijk dat de webshop vertrouwen uitstraalt zodat bezoekers daadwerkelijk een bestelling gaan plaatsen. Door middel van unieke productfotografie en een straks webdesign vinden wij dat dit zeker is gelukt!

Bekijk hier de website

Een veelzijdig reclamebureau in Randwijk

Laat je website omtoveren tot een interactieve beleving van deze tijd. Geef je huidige logo een unieke en frisse twist. Zorg voor herkenbaarheid op het gebied van marketing op elk vlak. Klop bij ons aan voor bedrijfsfotografie en videografie op maat. Laat je adviseren en aarzel niet om de stap te zetten naar grafische stabiliteit binnen je bedrijf!

Vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.