Martens Metaal

Martens Metaal is een begrip in Elst. Het houdt zich onder andere bezig met de inkoop, verwerking en recycling van metalen, schroot, transformatoren & meer. Storm Media heeft zich bemoeid met de ontwikkeling van een nieuwe moderne website. Hiervoor is er onder andere nieuwe fotografie toegepast!

De website

Er is hard gewerkt, om het enorme complexe aanbod aan werkzaamheden van Martens Metaal in een overzichtelijk geheel te plaatsen. Martens Metaal richt zich namelijk niet alleen op bedrijven, maar ook op particulieren. Ieder bezoeker heeft hierin andere wensen. Daar is een design uitgerold, die vanaf het begin sturing geeft aan jouw bezoek van de website. Al met al is deze uitdaging zeer geslaagd. Martens Metaal heeft nu een grote stap gezet wat betreft visuele uitstraling, maar ook wat betreft functionaliteit.

Bekijk hier de website

Een veelzijdig reclamebureau in Randwijk

Laat je website omtoveren tot een interactieve beleving van deze tijd. Geef je huidige logo een unieke en frisse twist. Zorg voor herkenbaarheid op het gebied van marketing op elk vlak. Klop bij ons aan voor bedrijfsfotografie en videografie op maat. Laat je adviseren en aarzel niet om de stap te zetten naar grafische stabiliteit binnen je bedrijf!

Vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.