Optimezers

Optimezers is een bedrijf dat zich bevindt binnen de ICT-dienstverlening. Zij waren opzoek naar een vernieuwing van het logo, passend bij de professionele en moderne oplossingen die zij bieden. Om dit te realiseren hebben wij een icoon ontworpen vanuit het woord ‘Optimezers’ in combinatie met een symbolische ‘weg omhoog’.

De website

De stijl die is neergezet door het nieuwe logo hebben we doorontwikkeld in een nieuwe website. Een nieuw lettertype in combinatie met frisse kleuren zorgen voor een leuke, krachtige en betrouwbare uitstraling van de website. De pijl omhoog komt vaker terug in de huisstijl om te laten zien dat vooruitgang, nieuwe kennis en nieuwe technieken belangrijke waarden zijn binnen Optimezers.

Bekijk hier de website

Een veelzijdig reclamebureau in Randwijk

Laat je website omtoveren tot een interactieve beleving van deze tijd. Geef je huidige logo een unieke en frisse twist. Zorg voor herkenbaarheid op het gebied van marketing op elk vlak. Klop bij ons aan voor bedrijfsfotografie en videografie op maat. Laat je adviseren en aarzel niet om de stap te zetten naar grafische stabiliteit binnen je bedrijf!

Vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.