Kock Bril Shop

Design, Foto & video, Website

Kock Bril Shop is een brillenwinkel in Nijmegen, waarvoor Storm Media sinds 2020 het social media onderhoud verzorgt. Kock Bril Shop gaat verder dan de verkoop van brillen. Bij deze optometrist kun je terecht voor allerlei zaken rondom slecht zicht. Naast de social media, hebben we ook veel fotografie verzorgd en een nieuwe, frisse website ontwikkeld!

Hanhart Graaftechnieken

Design, Foto & video, Website

Hanhart Graaftechieken is één van de vaste klanten van Storm Media in de Betuwe. De samenwerking is begonnen met het verzoek om de algehele stijl van Hanhart Graaftechnieken te verfrissen. De eerste stap: een nieuw logo en een nieuwe huisstijl.

Crum Sierbestrating

Design, Foto & video, Website

Crum Sierbestrating is een bedrijf dat in de regio bekend staat om haar kwaliteit en hoge servicegraad. Zij begeven zich al jaren in de sierbestrating branche en kwamen bij ons met de vraag om hun uitstraling te verfrissen. Het logo was verouderd en de frisse wind die door de organisatie waait was toe aan een nieuwe uitstraling, passend bij deze tijd. Inmiddels zijn er binnen de samenwerking met Storm Media meerdere stappen gezet: radioreclames, TV reclames, fotografie, en verschillende offline en online uitingen zijn gerealiseerd.

Een veelzijdig reclamebureau in Randwijk

Laat je website omtoveren tot een interactieve beleving van deze tijd. Geef je huidige logo een unieke en frisse twist. Zorg voor herkenbaarheid op het gebied van marketing op elk vlak. Klop bij ons aan voor bedrijfsfotografie en videografie op maat. Laat je adviseren en aarzel niet om de stap te zetten naar grafische stabiliteit binnen je bedrijf!

Vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.