Crum Sierbestrating

Crum Sierbestrating is een bedrijf dat in de regio bekend staat om haar kwaliteit en hoge servicegraad. Zij begeven zich al jaren in de sierbestrating branche en kwamen bij ons met de vraag om hun uitstraling te verfrissen. Het logo was verouderd en de frisse wind die door de organisatie waait was toe aan een nieuwe uitstraling, passend bij deze tijd. Inmiddels zijn er binnen de samenwerking met Storm Media meerdere stappen gezet: radioreclames, TV reclames, fotografie, en verschillende offline en online uitingen zijn gerealiseerd.

Het logo

In 2017 kregen wij de opdracht om een nieuw logo en een huisstijl te ontwerpen voor Crum Sierbestrating. De boodschap was duidelijk; een strak en herkenbaar logo. Nu een aantal jaar verder kunnen we concluderen dat dit is gelukt. Het logo van Crum is het uithangbord van het bedrijf. Het icoon met hierin de stenen wordt veel gebruikt en is op zichzelf staand al herkenbaar. De kleuren van de huisstijl zijn niet meer weg te denken in het werkproces van Crum Sierbestrating

Marketing

Het algehele doel: meer bekendheid geven aan de nieuwe identiteit van Crum Sierbestrating in de regio. Om dit te realiseren zijn er verschillende uitingen gemaakt en acties gecreƫerd. Personeel is in nieuwe bedrukte kleding gestoken, brochures met de verschillende producten zijn ontworpen, TV- en radio reclames zijn gemaakt en meerdere marketing acties (Pasen en Pinksteren) zijn opgezet.

De website

De nieuwe huisstijl isvertaald naar een strak design voor de website: het online visitekaartje van het bedrijf! De bezoekers van de website krijgen een impressie van de producten die worden geleverd.

Bekijk hier de website

Een veelzijdig reclamebureau in Randwijk

Laat je website omtoveren tot een interactieve beleving van deze tijd. Geef je huidige logo een unieke en frisse twist. Zorg voor herkenbaarheid op het gebied van marketing op elk vlak. Klop bij ons aan voor bedrijfsfotografie en videografie op maat. Laat je adviseren en aarzel niet om de stap te zetten naar grafische stabiliteit binnen je bedrijf!

Vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.