Hanhart Graaftechnieken

Hanhart Graaftechieken is een van de vaste klanten van Storm Media in de Betuwe. De samenwerking is begonnen met het verzoek om de algehele stijl van Hanhart Graaftechnieken te verfrissen. De eerste stap: een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Naast de oplevering van al het benodigde drukwerk is deze succesvolle samenwerking doorgezet in het design en ontwikkeling van een nieuwe website. Voor alle verdere visuele klusjes wordt er bij Storm Media aangeklopt. Kortom, een samenwerking met een vruchtbare toekomst.

De huisstijl

Het design proces voor Hanhart Graaftechnieken is begonnen met het ontwikkelen van een geschikt logo. Het voornaamste gedeelte uit het logo is het icoon. Dit icoon is een samensmelting van de vorm van een graafbak met de letter ‘H’ dat uiteraard staat voor Hanhart. Het idee achter de voortvloeiende huisstijl is de letter ‘H’ die als graafbak zijnde in de grond zit. Zodoende zijn het logo en het idee achter de huisstijl gebruikt om veel verschillende offline en online materialen te ontwikkelen. Denk aan visitekaartjes, notitieblokken, briefpapier, flyers, folders, bedrukking op kleren, website, borden langs de weg & meer.

De website

Een duidelijke website met een fijne sfeer. Er is veel gebruik gemaakt van fotografie en sfeerbeelden zodat de website de juiste uitstraling geeft. Verder heeft het een persoonlijke touch en is het makkelijk in gebruik!

Bekijk hier de website

Bedrijfsvideo

Voor Hanhart Graaftechnieken hebben we door middel van een video het proces van het onderhoud van begraafplaatsen laten zien. Door verschillende camera bewegingen en het gebruik van teksten hebben we op een creatieve en informatieve manier dit proces belicht. Zo blijft de video interessant om naar te kijken en zie je ook duidelijk het resultaat van dit proces.

Een veelzijdig reclamebureau in Randwijk

Laat je website omtoveren tot een interactieve beleving van deze tijd. Geef je huidige logo een unieke en frisse twist. Zorg voor herkenbaarheid op het gebied van marketing op elk vlak. Klop bij ons aan voor bedrijfsfotografie en videografie op maat. Laat je adviseren en aarzel niet om de stap te zetten naar grafische stabiliteit binnen je bedrijf!

Vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.