Den Hartog

De opdracht voor Den Hartog was kort maar simpel: een verfrissing van de huisstijl inclusief een nieuw logo. Daarnaast was het ook een taak om beter in beeld te brengen dat Den Hartog meer is dan alleen een makelaar. Den Hartog heeft een breed aanbod van financiele diensten zoals makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Om deze reden is de huisstijl ook volledig doorgetrokken in een nieuwe website.

De website

Voor de website van Den Hartog hebben wij een specifieke layout toegepast om de verschillende financiele diensten die Den Hartog aanbiedt in het eerste oog opslag te verduidelijken. Vrijwel meteen zie je een display bestaande uit de 4 onderdelen. Naast de home pagina is deze stijl ook doorgetrokken binnen de losse pagina’s over deze financiele diensten. Door middel van een menu aan de linkerkant blijft de website overzichtelijk en is het voor de bezoeker makkelijk navigeren.

Bekijk hier de website

Een veelzijdig reclamebureau in Randwijk

Laat je website omtoveren tot een interactieve beleving van deze tijd. Geef je huidige logo een unieke en frisse twist. Zorg voor herkenbaarheid op het gebied van marketing op elk vlak. Klop bij ons aan voor bedrijfsfotografie en videografie op maat. Laat je adviseren en aarzel niet om de stap te zetten naar grafische stabiliteit binnen je bedrijf!

Vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.