Bomenbezorgd.nl: Huisstijl

Bomenbezorgd is een webshop in producten zoals uiteraard bomen, maar ook planten en accessoires in tuinieren. Vanaf het ontstaan van dit bedrijf is team Storm Media betrokken geweest bij de ontwikkeling van het logo, de huisstijl, en de website zelf.

De opdracht

De stijl van Bomenbezorgd.nl hebben wij vanaf het begin uiteraard ingestoken als bedoeld voor een online portaal. Bomenbezorgd.nl is een webshop met een uitgebreid en gevarieerd aanbod van bomen. De keuze van de kleur was een proces dat zorgvuldig met de klant is aangegaan, om een opvallende maar tegelijkertijd vriendelijke uitstraling in de website te creëren. Het resultaat is een simpel maar doeltreffend logo. Wie denkt dat bij een webshop alleen maar online producten nodig zijn, heeft het mis! De samenwerking met Bomenbezorgd leidde tot weer een hele andere richting binnen de reikwijdte van offline producten, die we zelf nog niet waren tegengekomen. Bijvoorbeeld kleine labels die aan de producten worden gehangen, of de bedrukking van auto’s. Nog steeds bestaat er een nauwe samenwerking tussen Bomenbezorgd en Storm Media, om het bedrijf nog verder te laten groeien.

Referentie

Storm Media is erg creatief en komen altijd met leuke en vernieuwende ideeën. Voor BomenBezorgd.nl hebben ze de website en het logo ontworpen. Het resultaat is verbluffend en ik hoor veel mensen zeggen: ‘Jouw webshop ziet er echt professioneel uit!’. Kortom Storm Media geeft letterlijk en figuurlijk een goed beeld voor elk bedrijf. Daarnaast zijn deze mensen van alle markten thuis als het gaat om reclame campagnes en marketing. De mensen bij Storm Media streven naar perfectie. Ik heb een fijne samenwerking met dit bedrijf, ze staan altijd voor je klaar en hebben een goede werk instelling. Kortom ze zijn voorlopig nog niet van mij af!

OVERIGE CASES

Bekijk hier alle andere cases van deze klantTerug naar het overzicht
Samen met ons een
project starten?

Ja, graag!